جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم

تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم

آیا به فکر تحصیل در خارج از کشور هستید؟ جهان مملو از فرصت های هیجان انگیز برای رشد تحصیلی است. یکی از کشورهایی که در بین دانشجویان بین المللی مورد توجه قرار گرفته، ترکیه می باشد. ادامه تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم نیز امکان پذیر است و می توان با اخذ پذیرش، در رشته های مختلف به تحصیلات عالی پرداخت. ترکیه به دلیل دارا بودن ویژگی های زیر، به عنوان مقصدی مورد توجه برای ادامه تحصیلات عالی مطرح شده است:

  • میراث فرهنگی غنی
  • موسسات آموزشی در سطح جهانی
  • جامعه دانشجویی متنوع و فعال
 

اگر مدرک دیپلم دارید، احتمالا به این فکر می کنید که آیا ترکیه می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد یا خیر. همچنین ممکن است سوالاتی در مورد سیستم آموزشی، شرایط پذیرش، فرصت های بورسیه تحصیلی با مدرک دیپلم و تجربه کلی تحصیل در ترکیه داشته باشید. در این صورت ما در این راهنمای جامع، تمام اطلاعاتی را که برای تصمیم گیری نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهیم. ادامه مطلب را از دست ندهید.

مشاوره مهاجرت تحصیلی
تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم



    آیا به فکر تحصیل در خارج از کشور هستید؟ جهان مملو از فرصت های هیجان انگیز برای رشد تحصیلی است. یکی از کشورهایی که در بین دانشجویان بین المللی مورد توجه قرار گرفته، ترکیه می باشد. ادامه تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم نیز امکان پذیر است و می توان با اخذ پذیرش، در رشته های مختلف به تحصیلات عالی پرداخت. ترکیه به دلیل دارا بودن ویژگی های زیر، به عنوان مقصدی مورد توجه برای ادامه تحصیلات عالی مطرح شده است:

    • میراث فرهنگی غنی
    • موسسات آموزشی در سطح جهانی
    • جامعه دانشجویی متنوع و فعال
     

    اگر مدرک دیپلم دارید، احتمالا به این فکر می کنید که آیا ترکیه می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد یا خیر. همچنین ممکن است سوالاتی در مورد سیستم آموزشی، شرایط پذیرش، فرصت های بورسیه تحصیلی با مدرک دیپلم و تجربه کلی تحصیل در ترکیه داشته باشید. در این صورت ما در این راهنمای جامع، تمام اطلاعاتی را که برای تصمیم گیری نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهیم. ادامه مطلب را از دست ندهید.

     

    شرایط ادامه تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم چه هستند؟

    دانشگاه های ترکیه، با پذیرش مدرک دیپلم، راه را جهت ادامه تحصیلات عالی متقاضیان، هموار کرده اند. الزامات اساسی برای ادامه تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم شامل موارد زیر است:

    • داشتن مدرک دیپلم دبیرستان
    • به همراه داشتن ریز نمرات تحصیلی متناسب با رشته تحصیلی مورد نظر

    علاوه بر این، بسته به دانشگاه و رشته انتخابی، متقاضیان باید در مهارت های زبان انگلیسی یا ترکی مهارت داشته باشند. متقاضیان مایل به تحصیل در ترکیه، می توانند به راحتی در دوره های کارشناسی ارائه شده توسط دانشگاه های ترکیه شرکت کنند. کلیه مدارک تحصیلی کسب شده در ایران، معادل تحصیل در داخل مرزهای ترکیه تلقی می شود. در نتیجه یکی از پیش نیازهای اخذ مدرک فوق لیسانس در ترکیه، داشتن مدرک لیسانس تایید شده است.

     

    چگونه دانشگاه مناسبی برای ادامه تحصیل با مدرک دیپلم بیابیم؟

    یک قدم مهم و اساسی برای تحصیل در ترکیه، انتخاب دانشگاه مورد نظر برای ادامه مسیر تحصیلی است. متقاضیان باید بر اساس تسلط خود به زبان ترکی یا انگلیسی، دانشگاه انتخابی خود را تعیین کنند. کسانی که دارای مدرک زبان ترکی هستند یا به این زبان تسلط دارند، می توانند به سراغ دانشگاه های دولتی ترکیه بروند. ترکی، زبان اصلی آموزش برای بیشتر دوره های کارشناسی است که توسط دانشگاه های ترکیه ارائه می شود.

    با این حال، تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان ترکیه نیز یک گزینه مناسب در مقطع کارشناسی به شمار می رود. برای متقاضیان بین المللی، تحصیل در دانشگاه های دولتی گاهی اوقات با شهریه نامی همراه است. با ثبت نام در دانشگاه های دولتی ترکیه و اخذ بورسیه تحصیلی با مدرک دیپلم، متقاضیان می توانند تحصیلات رایگان دریافت کنند. از سوی دیگر، تحصیل در دانشگاه های خصوصی ترکیه مستلزم هزینه تحصیلی بالاتری نسبت به دانشگاه های دولتی است.

     

    اخذ پذیرش تحصیلی دانشگاه های ترکیه به چه صورت بوده و به چه مدارکی نیاز دارد؟

    پس از انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاه مورد نظر در ترکیه، متقاضیان باید نسبت به ارائه مدارک لازم جهت اخذ پذیرش اقدام نمایند. مدارک مورد نیاز برای پذیرش در بین دانشگاه ها متفاوت است و هر موسسه، شرایط خاص خود را دارد. در این مرحله، متقاضیان باید مدارک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی خود را به همراه ریز نمرات ترجمه شده به انگلیسی یا ترکی ارسال کنند. به طور کلی مدارک ضروری مورد درخواست کلیه دانشگاه ها برای صدور پذیرش تحصیلی عبارتند از:

    • دیپلم دبیرستان و پیش دانشگاهی ترجمه شده به انگلیسی یا ترکی
    • ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی ترجمه شده به انگلیسی یا ترکی
    • مدرک مهارت زبان انگلیسی یا ترکی منطبق با دانشگاه مورد نظر
    • انگیزه نامه تحصیلی قانع کننده
    • گواهی سلامت پزشکی برای متقاضی
    • گواهی حاکی از توانایی مالی متقاضی
    • پاسپورت با اعتبار کافی
     

    جهت اخذ ویزای تحصیلی ترکیه به چه مدارکی نیاز داریم؟

    پس از نهایی شدن دانشگاه و رشته تحصیلی مورد نظر، متقاضیان باید نسبت به اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنند. ویزا، شرط ضروری برای ادامه تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم است. در واقع، اخذ ویزای تحصیلی قبل از شروع تحصیل در ترکیه ضروری می باشد. برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه، متقاضیان باید مدارک لازم از جمله نامه پذیرش دریافتی از دانشگاه را به سفارت ترکیه در کشور خود تحویل دهند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه عبارتند از:

     

    • نامه پذیرش در رشته تحصیلی از دانشگاه مورد نظر در ترکیه
    • سوابق تحصیلی، دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات تحصیلی مربوطه
    • نمرات مورد نیاز در آزمون ورودی دانشگاه‌های ترکیه
    • نمرات مناسب در آزمون زبان ترکی TOMER
    • کسب نمرات لازم در آزمون SAT
    • یک رزومه تحصیلی چشمگیر
    • پاسپورت با اعتبار کافی
    • اثبات تمکن مالی
    • مدرک زبان انگلیسی یا ترکی
    • رسید پرداخت هزینه ویزای تحصیلی ترکیه
      

    شرایط تحصیل رایگان در ترکیه چه هستند؟

    متقاضیان واجد شرایط دریافت بورسیه تحصیلی و کمک هزینه تحصیلی، می توانند از تحصیل رایگان یا کم هزینه در دانشگاه های ترکیه استفاده کنند. برخی شرایط مانند حفظ معدل بالای دیپلم و داشتن ریز نمرات تحصیلی در سطح بالا، برای اخذ بورسیه بسیار مهم است. بورسیه تحصیلی ترکیه می تواند به صورت فول فاند یا درصدی باشد. بورسیه های فول فاند، تمام شهریه ها و هزینه ها را پوشش می دهند. در حالی که بورسیه های درصدی بخشی از هزینه های تحصیل را متقبل می شوند. بورسیه تحصیلی برای افرادی که در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در ترکیه تحصیل می کنند نیز در دسترس است.

     

    آیا امکان دریافت کار دانشجویی در هنگام تحصیل وجود دارد؟

    تحصیل در ترکیه با شرایط خاصی همراه است. یکی از این شرایط، اخذ مجوز کار دانشجویی و واجد شرایط بودن برای استخدام پاره وقت در این کشور می باشد. دانشگاه های ترکیه به دانشجویان بین المللی اجازه می دهند تا ساعات مشخصی را بر اساس سطح مدرک خود کار کنند. دانشجویان مقطع کارشناسی می توانند حداکثر 10 ساعت در هفته به کار بپردازند. همچنین دانشجویان کارشناسی ارشد تا 20 ساعت در هفته و دانشجویان دکترا تا 30 ساعت در هفته می توانند کار کنند.

    با این حال، نرخ بیکاری در این کشور، تقریبا 12 درصد در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی بیشتر است. به همین دلیل یافتن شغل به عنوان یک دانشجوی بین المللی در ترکیه همیشه آسان نیست. تسلط به زبان ترکی به طور قابل توجهی شانس یافتن شغل را افزایش می دهد. آشنایی با زبان محلی برای کارفرمایان بسیار ارزشمند است. دانشجویان مسلط به زبان ترکی و دارای تجربه کاری لازم، برای به دست آوردن شغل مورد نظر خود با مشکلات کمتری مواجه خواهند شد.

    پیشنهاد می‌کنیم جهت آشنایی با شرایط کار ضمن تحصیل در ترکیه به مقاله مربوطه در امیدارویزا مراجعه کنید.

     

    شرایط تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم و اخذ اقامت دائم در این کشور

    برای متقاضیانی که قبلا مدرک لیسانس گرفته اند، مزایای بیشتری در مورد اشتغال و اقامت ترکیه وجود دارد. پس از اتمام تحصیل، فارغ التحصیلان یک دوره زمانی تعیین شده از 6 ماه تا 1 سال برای جستجوی شغل در ترکیه، فرصت دارند. این دوره، فرصتی را برای آنها فراهم می کند تا شغل متناسب با شرایط و علایق خود را پیدا کنند.

    پس از هشت سال کار و اشتغال مداوم در ترکیه، متقاضیان واجد شرایط می توانند درخواست اقامت دائم و شهروندی ترکیه بدهند. این امر برای کسانی که می خواهند به طور دائم در ترکیه مستقر شوند، چشم اندازهای بلندمدتی را ارائه می دهد. متقاضیانی که ده سال کار، اشتغال و اقامت در ترکیه را به پایان رسانده اند، می توانند برای پاسپورت ترکیه اقدام کنند.

    ویزای همراه چه بوده و چگونه باید آن را دریافت کرد؟

    یکی دیگر از مزایای ادامه تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم، امکان اخذ ویزای همراه دانشجویی است. این امر به متقاضیان اجازه می دهد تا پس از گذراندن دو ترم تحصیلی در این کشور، همسر و فرزندان خود را به ترکیه بیاورند. فرزندان زیر 18 سال و همسر متقاضی می توانند تا پایان تحصیلات متقاضی در ترکیه بمانند.

     

    تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم برای رشته های پزشکی

     

    ترکیه همچنین به دلیل آموزش پزشکی خود شناخته شده است. این کشور دارای برترین دانشگاه های بین المللی پزشکی ارائه دهنده تحصیلات با کیفیت بالا در زمینه پزشکی می باشد. فارغ التحصیلان پزشکی از دانشگاه های ترکیه دارای صلاحیت علمی قوی هستند. تحصیل پزشکی در ترکیه به دانشجویان این امکان را می دهد که با فرهنگ های مختلف از سراسر جهان ارتباط برقرار نمایند. علاوه بر این، دانشکده های پزشکی ترکیه از دستورالعمل های آموزشی آمریکایی و اروپایی پیروی می کنند.

    این امر فرصت هایی را برای فارغ التحصیلان جهت کار در کشورهای انگلیسی زبان مانند ایالات متحده، کانادا و غیره باز می کند. برای تحصیل پزشکی در ترکیه با مدرک دیپلم، دانش آموزان باید پاسپورت بین المللی و گواهی دبیرستان داشته باشند. علاوه بر این، دانشجویان برای آمادگی در آزمون ورودی دانشگاه باید به مدت یک سال در کالج ثبت نام کنند.

    تحصیل پزشکی عمومی در دانشگاه های ترکیه به طور معمول شش سال طول می کشد. آزمون ورودی پزشکی در شهرهای مختلف ترکیه برگزار می شود. آزمون دوره تخصصی پزشکی فقط در آنکارا اجرا می گردد. برخی از دانشگاه ها برای تحصیل پزشکی در ترکیه نیازی به آزمون تافل یا آیلتس ندارند. از جمله آزمون های ورودی پزشکی ترکیه می توان به آزمون های زیر اشاره کرد:

    • آزمون SAT برای پذیرش در دانشگاه های خصوصی
    • آزمون YOS برای پذیرش در دانشگاه های دولتی

    داوطلبان باید در این آزمون ها نمره قبولی را کسب کنند تا برای پذیرش در نظر گرفته شوند. کشور ترکیه به دلیل سیستم آموزشی مقرون به صرفه و در عین حال با کیفیت شناخته شده است. به طور کلی، تحصیل در ترکیه به دانشجویان ایرانی این فرصت را می دهد که در دانشگاه های مطرح این کشور، تحصیلات عالی را دنبال کنند.

     

    معرفی دانشگاه های برتر ترکیه برای تحصیل با مدرک دیپلم

    زمانی که قصد تحصیل در ترکیه و برنامه ریزی برای مهاجرت دارید، مهم است که با دانشگاه های برتر این کشور آشنا شوید. این دانش، می تواند به تصمیم گیری آگاهانه در مورد انتخاب ترکیه به عنوان مقصد تحصیلی کمک کند. در اینجا به معرفی مختصر برخی از این دانشگاه ها می پردازیم:

    • دانشگاه بوگازیچی

    دانشگاه بوگازیچی در استانبول ترکیه واقع شده است. این دانشگاه، یکی از بزرگترین امکانات تحقیقاتی در این کشور را ارائه می دهد. دانشگاه بوگازیچی طیف گسترده ای از مدارک کارشناسی را عرضه می کند. همچنین موضوعات و برنامه های خاصی را به زبان انگلیسی ارائه می دهد. این دانشگاه به عنوان یکی از بهترین دانشگاه های بین المللی در ترکیه شناخته می شود.

    • دانشگاه فنی خاورمیانه

    دانشگاه فنی خاورمیانه مستقر در آنکارا، به دلیل آموزش با کیفیت بالا در برنامه های مهندسی و علوم طبیعی مشهور است. این دانشگاه رشته هایی را ارائه می دهد که به زبان های ترکی و انگلیسی تدریس می شوند. البته به دلیل تقاضای زیاد، تنها درصد کمی از متقاضیان پس از شرکت در آزمون ورودی پذیرفته می شوند.

    • دانشگاه بیلکنت

    دانشگاه بیلکنت که در سال 1984 تاسیس شد، یک دانشگاه خصوصی واقع در آنکارا است. بیلکنت با تمرکز بر علم و تحقیق، یکی از برترین دانشگاه های ترکیه برای دانشجویان بین المللی محسوب می شود. این دانشگاه همواره در رتبه بندی دانشگاه های جهان رتبه بالایی دارد و آموزش عالی را به دانشجویان خود ارائه می دهد.

    • دانشگاه آنکارا

    دانشگاه آنکارا که در قلب آنکارا قرار دارد، از مزایای دسترسی مرکزی و زندگی شهری ترکیه برخوردار است. این دانشگاه در زمینه های علم و فناوری، دارای رقابت بین المللی قوی می باشد.

    • دانشگاه استانبول

    دانشگاه استانبول که در سال 1846 تاسیس شد، یکی از قدیمی ترین دانشگاه های ترکیه است. این دانشگاه برنامه هایی در زمینه های مختلف مانند علوم، پزشکی، ریاضیات و نجوم دارد. دانشگاه استانبول، طیف گسترده ای از فرصت های آموزشی را ارائه می دهد.

     

    چطور پس از اتمام تحصیل در ترکیه کار پیدا کنیم؟

    پس از اتمام تحصیلات در ترکیه، افراد زیادی در آرزوی یافتن موقعیت های شغلی در این کشور هستند. پردیس های دانشگاهی اغلب میزبان نمایشگاه های شغلی می باشند. در پردیس ها، شرکت های مهم و مقامات منابع انسانی حضور دارند. این نمایشگاه ها بستری عالی برای کشف فرصت های شغلی و کارآموزی فراهم می کنند. علاوه بر این، مراکز شغلی دانشگاهی خدمات مشاوره ای مختلفی از جمله موارد زیر را ارائه می دهند:

    • مصاحبه شغلی
    • اطلاعات در مورد آینده شغلی پس از فارغ التحصیلی
    • کمک به تهیه رزومه

    تسلط به زبان ترکی اغلب برای ایجاد فرصت های شغلی در ترکیه مورد نیاز است. با این وجود، فرصت های خوبی در بازار برای کسانی که به طور کامل درباره فرصت های شغلی آنلاین تحقیق می کنند، وجود دارد. به علاوه شانس پیدا کردن یک شغل مناسب با آماده کردن رزومه دقیق افزایش می یابد. سفارت خانه ها، کنسولگری ها و سازمان های غیردولتی به ارائه برخی از بهترین فرصت های شغلی با حقوق خوب معروف هستند.

     

    شرایط ادامه تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم

    در ترکیه شرایط و ضوابط پذیرش در دانشگاه ها به طور کلی توسط مجلس ترکیه تعیین می شود. با این حال، هر دانشگاه و کالج در این کشور شرایط و مدارک دانشجویان بین المللی خود را به طور جداگانه ارزیابی می کند. در نتیجه روند پذیرش برای دانشگاه های دولتی و خصوصی کمی متفاوت است. توصیه می شود قبل از اقدام برای پذیرش، شرایط دانشگاه مورد نظر خود را با مدارک تحصیلی خود مقایسه کنید.

    از جمله شرایط ضروری تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

     

    شرایط تحصیل با مدرک دیپلم

    داشتن نمرات و معدل بالا

    حداقل معدل برای تحصیل در ترکیه

    ، از 10 تا 20

    قبولی در آزمون ورودی دانشگاه

    YÖS (به طور انحصاری توسط هر دانشگاه در ترکیه سازماندهی شده)

    SAT (یک آزمون بین المللی)

    شرکت در آزمون مهارت زبان ترکی

    کسب نمره قبولی در آزمون TÖMER

    شرکت در آزمون مهارت زبان انگلیسی

    اگر رشته تحصیلی انتخابی شما در ترکیه نیاز به زبان انگلیسی به عنوان زبان آموزشی دارد، باید در این آزمون شرکت کنید. با این وجود داشتن مدرک معتبر انگلیسی مانند تافل یا آیلتس و ارائه آن به دانشگاه شما را از این آزمون معاف می کند.

     

    چه کسانی مجاز به تحصیل با مدرک دیپلم در ترکیه هستند؟

    برای اخذ پذیرش در ترکیه به عنوان یک دانشجوی بین المللی، باید شرایط خاصی داشته باشید. این شرایط مطابق با مقررات تعیین شده توسط شورای عالی آموزش و پرورش (YÖK) ایجاد می شود. تنها افرادی که این شرایط را دارند می توانند اقدامات لازم را برای درخواست از دانشگاه های ترکیه به عنوان دانشجویان خارجی انجام دهند. افراد واجد شرایط عبارتند از:

     

     

    • اتباعی که کاملا خارجی هستند.
    • اتباع ترکیه ای که با کسب مجوز از وزارت کشور، تابعیت جمهوری ترکیه را ترک کرده اند.
    • اتباع خارجی که تابعیت ترکیه را به دست آورده اند.
    • شهروندان ترکیه ای که تحصیلات دبیرستان خود را در خارج از کشور به پایان رسانده اند.
    • شهروندان ترکیه ای که دوره دبیرستان خود را در مدارس خصوصی خارج از کشور (به استثنای مدارس TRNC) به پایان رسانده اند.
    • دانشجویان TRNC (جمهوری ترکیه قبرس شمالی) که دارای مدرک GCE AL (گواهی عمومی سطح پیشرفته آموزش) هستند.
     

    چه کسانی اجازه ادامه تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم را ندارند؟

    برخی از افراد توسط دولت ترکیه به عنوان دانشجو به رسمیت شناخته نمی شوند. این امر منجر به رد درخواست های پذیرش دانشگاه آنها می شود. دسته های زیر در این گروه قرار می گیرند:

    • شهروندان ترکیه ای که تحصیلات دبیرستان خود را در ترکیه به پایان رسانده اند.
    • دانش آموزان دو تابعیتی که از دبیرستان های ترکیه فارغ التحصیل شده اند یا دارای مدرک دیپلم از این مدارس هستند.
    • شهروندان ترکیه ای که از دبیرستان های خارجی در داخل ترکیه فارغ التحصیل شده اند.

    این دانشجویان می توانند با شرکت در آزمون موسسات آموزش عالی (YKS) و کسب نمره قبولی، برای پذیرش در دانشگاه های ترکیه اقدام کنند.

    مراحل اخذ پذیرش در دانشگاه های ترکیه

    در مورد اخذ پذیرش تحصیلی در ترکیه با مدرک دیپلم، به غیر از وضعیت شهروندی، چندین نکته مهم وجود دارند. در نظر گرفتن این نکات بسیار مهم است. این نکات عبارتند از:

    • ارسال فرم درخواست

    پس از انتخاب رشته و دانشگاه مورد نظر خود، مراجعه به وب سایت رسمی دانشگاه انتخابی ضروری است. در کنار ارسال مدارک لازم، باید فرم درخواست دانشجوی خارجی موجود در وب سایت را پر کنید. این مرحله تضمین می کند که درخواست شما برای پذیرش در نظر گرفته می شود.

    • ارائه دیپلم دبیرستان

    اگر تحصیلات دبیرستان خود را در مرزهای ترکیه به پایان رسانده اید، برای درخواست کالج فقط باید مدرک دیپلم دبیرستان خود را ارائه دهید. اگر در نیمه دوم سال تحصیلی هستید، می توانید با استفاده از گواهی فارغ التحصیلی موقت در دانشگاه پذیرفته شوید. اگر دبیرستان را در خارج از ترکیه به پایان رسانده اید، باید مدرک دیپلم و گواهی فارغ التحصیلی موقت خود را ترجمه کنید. ضمنا برای دریافت گواهی معادل سازی این مدارک، باید اقدامات لازم را انجام دهید.

    • ارسال ریز نمرات تحصیلی

    دانشجویان خارجی متقاضی تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم باید ریز نمرات سه سال آخر تحصیل خود در دبیرستان را ارسال کنند. این ریز نمرات، یک نمای کلی از عملکرد تحصیلی شما را در اختیار دانشگاه قرار می دهد. این امر به آنها امکان داده تا واجد شرایط بودن شما را برای ادامه تحصیل ارزیابی کنند.

    • پرداخت هزینه ثبت نام

    معمولا دانشگاه های ترکیه برای دانشجویان خارجی هزینه ثبت نام می گیرند. این هزینه به عنوان بخشی از فرآیند پذیرش الزامی است.

    • ارائه گواهی تمکن مالی

    برای تحصیل در ترکیه، دانشجویان خارجی باید از امنیت مالی کافی برخوردار باشند. این امر، شامل ارائه یک سند معتبر مانند تاییدیه بانکی برای اثبات شرایط مالی قابل قبول است. میزان و کیفیت ضمانت مالی توسط سنای دانشگاه بررسی می شود. اگر مایلید بدون کنکور در کشور ترکیه تحصیل کنید می‌توانید به مقاله تحصیل بدون کنکور در ترکیه مراجعه کنید.

    نحوه ارائه درخواست پذیرش در دانشگاه های ترکیه

    هنگامی که مدارک لازم را جمع آوری کردید، مرحله بعدی شامل درک مراحل تحصیل در ترکیه با مدرک دیپلم است. راحت ترین راه برای درخواست پذیرش، تکمیل فرم درخواست پذیرش آنلاین می باشد. هر دانشگاه ترکیه تاریخ و زمان ارسال این فرم درخواست را به صورت جداگانه تعیین می کند. در نتیجه تاریخ ارسال فرم درخواست به هر دانشگاه، ممکن است کمی با دانشگاه های دیگر متفاوت باشد. به طور کلی، درخواست های دانشجویان بین المللی از ژانویه تا سپتامبر هر سال پذیرفته می شود. برای تکمیل فرم، مراحل زیر را دنبال کنید:

    • اطلاعات شخصی مورد نیاز را وارد کنید

    تمام بخش های مربوط به اطلاعات شخصی از جمله نام، نام خانوادگی، ایمیل و غیره را بنویسید.

    • رشته تحصیلی و دانشگاه خود را انتخاب کنید

    رشته تحصیلی و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب نمایید. همچنین می توانید زبان تحصیل (ترکی یا انگلیسی) را برای رشته تحصیلی انتخابی خود انتخاب کنید. اولویت بندی رشته ها و دانشگاه های مورد نظر خود، هنگام تکمیل این مرحله بسیار مهم است.

    • اسناد مورد نیاز را بارگذاری کنید

    پس از بارگذاری مدارک لازم و تکمیل فرم درخواست پذیرش، بر روی تایید درخواست، کلیک کنید. این گزینه، اقدام درخواست پذیرش شما را به دانشگاه های منتخب ارسال می کند و در آنجا، درخواست شما مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد. در صورت پذیرفته شدن، یک دعوتنامه پذیرش دریافت خواهید کرد. این دعوتنامه، به شما امکان می دهد تا نسبت به اخذ ویزا و ثبت نام در دانشگاه اقدام کنید. با پیروی از این مراحل، می توانید هنگام اخذ پذیرش تحصیلی در ترکیه با مدرک دیپلم، از روند درخواست جامع و کامل اطمینان حاصل نمایید.

     

    دانشگاه های خصوصی و دولتی معتبر و مناسب دانشجویان بین المللی

    ترکیه طیف متنوعی از فرصت های آموزشی را برای دانشجویان بین المللی ارائه می دهد. دانشگاه های خصوصی و دولتی، بستری را برای دانشجویان فراهم می کنند تا در رشته های انتخابی خود سرآمد شوند. گزینه های موجود عبارتند از:

    • دانشگاه های خصوصی در ترکیه

    دانشگاه های خصوصی در ترکیه عمدتا در شهر شلوغ استانبول متمرکز شده اند. این بخش دارای بیش از 30 موسسه معتبر می باشد. پس از استانبول، آنکارا، پایتخت این کشور، تعداد قابل توجهی از دانشگاه های خصوصی را در خود جای داده است. این موسسات خصوصی، سابقه ای قوی در استقبال از دانشجویان بین المللی دارند و آموزش با کیفیتی را برای آنها فراهم می کنند. برخی از دانشگاه های خصوصی برجسته در ترکیه عبارتند از:

    • دانشگاه آتیلیم
    • تجارت استانبول
    • اسنیورت استانبول
    • لقمان حکیم
    • TED
    • آیدین استانبول
    • علوم آنتالیا
    • گلسیم استانبول
    • آلتین باش استانبول
    • باهچه شهیر
    • بیکنت
    • آرل استانبول
    • بیرونی
    • هالیج
    • ایشیک
    • بیلگی استانبول
    • کنت استانبول
    • مدیپول استانبول

    این دانشگاه های خصوصی در ترکیه محیطی پر جنب و جوش و فراگیر را برای دانشجویان از تمام نقاط جهان فراهم می کنند.

     

    • دانشگاه های دولتی ترکیه

    دانشگاه های دولتی ترکیه که دانشجویان بین المللی را می پذیرند، در شهرهای مختلف این کشور توزیع شده اند. این موسسات که به دلیل رتبه های بالا و شناخت جهانی خود مشهور هستند، معیارهای پذیرش مجزایی را ارائه می دهند. در اینجا برخی از دانشگاه های دولتی معتبر ترکیه را برای دانشجویانی که به دنبال تحصیل با مدرک مقطع دیپلم هستند، آورده ایم:

    • دانشگاه عبدالله گل
    • آفیون کوجاتپه
    • مدیترانه
    • آکسارای
    • علاءالدین کیقباد آلانیا
    • علم و صنعت آدانا
    • آدیامان
    • آماسیا
    • دره حاجی بایرام ولی آنکارا
    • آنکارا عدنان مندرس آیدین
    • بالیکسیر
    • آنادولو
    • هنرهای زیبای آنکارا
    • بارتین
    • دوکوز ایلول
    • اژه
    • مرمره
    • فنی خاورمیانه
    • سامسون
    • کوجالی
    • کارابوک
    • تراکیا
     

    این دانشگاه های دولتی در ترکیه مجموعه گسترده ای از برنامه ها را برای پاسخگویی به علایق مختلف دانشجویان ارائه می دهند.

    ترکیه با دانشگاه های خصوصی و دولتی، خود را به عنوان مقصدی جذاب برای افرادی که به دنبال تحصیلات عالی هستند، معرفی کرده است. موسسات خصوصی و دانشگاه های دولتی معتبر ترکیه در تلاش بوده تا یک تجربه آموزشی غنی را برای دانشجویان از سراسر جهان فراهم کنند.

    هزینه های تحصیل در دانشگاه های ترکیه

    ترکیه فضایی دلپذیر برای دانشجویان ارائه می دهد و موسسات آموزش عالی آن قبل از شروع جلسه تحصیلی، برنامه های توجیهی را اجرا می کنند. هزینه های زندگی و تحصیل در ترکیه در مقایسه با سایر کشورها مقرون به صرفه تر و مناسب تر هستند. هزینه های تحصیل در ترکیه بر اساس دولتی یا خصوصی بودن دانشگاه و همچنین برنامه تحصیلی انتخابی متفاوت است. دولت در شروع هر سال تحصیلی، شهریه برنامه های آموزش عالی را تعیین می کند. به طور کلی، دانشگاه های خصوصی در مقایسه با دانشگاه های دولتی شهریه بیشتری دارند. برای برنامه های کارشناسی، هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی از 240 تا 1500 دلار در سال متغیر است.

    در دانشگاه های خصوصی، دانشجویان باید سالانه بین 5000 تا 20000 دلار بپردازند. در مورد برنامه های تحصیلات تکمیلی، هزینه های تحصیل به طور معمول به شرح زیر است:

    • از 300 تا 900 دلار در دانشگاه های دولتی
    • از 5000 دلار تا 20000 دلار در دانشگاه های خصوصی

    هزینه های زندگی در ترکیه بسته به عواملی مانند سبک زندگی، برنامه تحصیلی، موقعیت مکانی و امکانات متفاوت است. دانشجویان بین المللی حدود 400 تا 500 دلار در ماه برای هزینه هایی مانند قبض تلفن، اقامت، سرگرمی، پوشاک، مسافرت و غذا صرف می کنند.

    جمع بندی

    آیا رویای کشف افق های جدید، تجربه فرهنگ های متنوع و پیگیری آموزش با کیفیت در خارج از کشور را دارید؟ با مجموعه مهاجرتی ما، رویاهای شما برای تحصیل در خارج از کشور به واقعیت تبدیل می شوند. ما به عنوان یک موسسه پیشرو مهاجرتی از طریق تحصیل، به شما کمک می کنیم تا آرزوهایتان به یک امر ممکن و دستاورد تبدیل شوند.

    ما می دانیم که مهاجرت برای تحصیل تصمیمی است که نیاز به برنامه ریزی، حمایت و راهنمایی دقیق دارد. ما سفر شما را فراموش نشدنی می کنیم و از انتقال آرام به موسسه دانشگاهی مورد نظر شما در ترکیه اطمینان حاصل می نماییم. چرا باید مجموعه ما را انتخاب کنید؟

    • تخصص بی نظیر

    با سال ها تجربه، متخصصان متعهد ما دانش عمیقی در مورد فرآیندهای درخواست، شرایط ویزا و سیستم های آکادمیک دانشگاه های مختلف ترکیه دارند.

    • کمک شخصی

    سفر هر دانش آموز منحصر به فرد است. از این رو ما از مشاوره اولیه تا ثبت نام موفق در موسسه انتخابی شما، راهنمایی شخصی ارائه می دهیم. مشاوران ما به راحتی در دسترس هستند تا به سوالات و نگرانی های شما رسیدگی کنند. همچنین توصیه های تخصصی را برای ساده سازی فرآیند ارائه می دهند.

    • اسکان

    ما به شما کمک کرده تا گزینه های مناسب برای اقامت در نزدیکی دانشگاه خود را پیدا کنید. علاوه بر این، ما منابع و پشتیبانی را برای کمک به ادغام شما در جامعه و فرهنگ ترکیه فراهم می کنیم.

    برای کسب اطلاعات بیشتر با تیم ما تماس بگیرید.